Uni polobotky ACT 157 XW Bata Industrials

DOPREDAJ
Akcia

54.96 € 132.30 €Cena bez DPH: 45.80 €
Cena dočasne nižšia
Akcia končí: 2.4.
  • 0

    d

  • 0

    h

  • 0

    m

  • 00

    s

Cena pred zľavou:
68.70 €
Kat. číslo: B13B0
Dostupnosť
3839404142434445464748
biela
Nedostupné
1-3 dniPosledná aktualizácia skladu:28.03.2024

platobné možnosti

 

Bežný popis

Uni bezpečnostní polobotky vyrobené společností Bata Industrial ve spolupráci se značkou RIMECK. Svrchní materiál - voděodolné mikrovlákno, podšívka - Cool Comfort®

antibakteriální bezpečnostní obuv S3
ochranná ocelová kaple
protipropichová kompozitní stélka - Flex Guard®
technologie Walkline® 2.0
Tunnel system®
E - absorpce energie v oblasti paty
SRC - protiskluzová podešev - duální PU
CI, HI - izolující chlad, teplo
FO - odolná palivovému oleji
A - antistatická
ESD - odvádí elektrostatický náboj

Výrobca:

Bata Industrials
Záručná doba: 24 mesiacov

Fotogaléria

Otázka na produkt

Ak nám chcete poslať nejaký odkaz, názor alebo dotaz, vyplňte prosím nasledujúci formulár a stlačte tlačidlo Odoslať. Ak Vyplníte platnú e-mailovú adresu, budeme vám môcť zaslať odpoveď.

Antistatická obuv

Obuv, ktorej elektrický odpor je väčší ako 100 k? a menší alebo rovný 1000 M?. vytvára požadovaný odpor medzi zemou a chodidlom, avšak obuv nemusí úplne zabrániť zasiahnutí elektrickým prúdom.

Cool comfort

Bata Cool Comfort® podšívku tvoria technicky vysoko pokročilý materiál zložený z niekoľkovrstvové dištančné pleteniny. Táto štruktúra vďaka vnútornej ventiláciu vzduchu zaisťuje pri chôdzi mäkký, suchý a svieži pocit aj pri celodennom pracovnom výkone.

Duálny PU

Podošva zložený z dvoch vrstiev polyuretánu rozdielne hustoty. Je ľahký, tlmí nárazy a dosahuje vynikajúcu priľnavosti a stability.

ESD

ESD obuv odvádza elektrostatický náboj a umožňuje prácu v priestore EPA (Electrostatic Protected Area) s elektrostaticky citlivým materiálom. Obuv má elektrický odpor medzi 0,1 a 100 M?.

Flex Guard

Výstuhy, ktoré absorbujú náraz

Kompozitná stielka

Jedná sa o protipropichovou stielku, dôležitá vlastnosť pracovnej obuvi

Oceľová kaplnka

Jedná sa o oceľovú ochranu v prednej časti obuvi - špička obuvi

SRC

Odolnosť proti pošmyknutiu na keramických dlaždiciach s NaLS2 a oceľové podlahe s glycerínom.

S3

Uzavretá oblasť päty, antistatické vlastnosti, absorpcia energie v oblasti päty, odolnosť proti palivovým oleju, odolnosť proti prepichnutiu a odolnosť proti prieniku a absorpcii vody vrchným materiálom.

Tunnel system

Systém, ktorý zaisťuje absorpciu energie a stabilitu v oblasti päty, tlmí nárazy spôsobené chôdzou, chráni kĺby a udržuje nositeľa vo vzpriamenej polohe. Podošva obsahuje výrazný prelis nazývaný tunel, ktorý rozkladá tlak na väčšiu plochu. Váha nositeľa na funkciu obuvi nemá žiadny účinok.

Walkline 2.0

Podporný systém pre optimalizáciu chôdze, ktorý eliminuje zdravotné komplikácie spôsobené nosením nevhodnej bezpečnostnej obuvi. Systém WALKLINE® 2.0 zaisťuje prirodzený pohyb a pohodlnú chôdzu aj v náročných pracovných podmienkach.
 
Kvalitu nosenia ovplyvňuje nielen dĺžka, ale aj šírka obuvi. Výrobky WALKLINE® 2.0 sú k dostaniu až v troch šírkach (W, XW, XXW). Os obuvi je prispôsobená osi nohy tak, aby plne vychádzala v ústrety biomechanickým funkciám. Kombinácia podpery päty, tunelového systému a mäkké medzipodošvy absorbuje náraz. Zmierňuje tým tlak na kĺby a rozkladá hmotnosť, aby sa eliminovalo pôsobenie na klenbu chodidla. Upevnenie chodidla v obuvi spočíva vo stiahnutie smerom k päte, nie priehlavku. Výsledkom je pohodlný a priamy krok. Zložením rôznych druhov materiálov sa dosahuje maximálny ohybu a torzie podrážky tak, aby znižovala únavu chodidla a odpružila každý krok. Ohyb obuvi je plne prispôsobený ohybovým zónam nohy tak, aby chôdza vyžadovala čo najmenej energie.

Súvisiace produkty

Odoberajte naše novinky

Naposledy prezerané produkty

Filter